Tilausmatka Helsingistä Hämeenlinnaan

Katso kaikki kohteet

SIBELIUKSEN SALAT

Vuonna 2015 juhlistetaan 150-vuotiasta kansallissäveltäjäämme Jean Sibeliusta, jonka kunniaksi  järjestetään useita tilaisuuksia  eri puolilla Suomea. Tapahtumajunan Sibeliusjuna-matkat ovat erinomainen tapa osallistua juhlavuoden tarjontaan. Juhlavuoden suojelija on Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Lue lisää Sibeliuksesta ja 150-vuotisjuhlavuodesta.

Juhlavuoden keskeinen tapahtumapaikka on Sibeliuksen syntymäkaupunki Hämeenlinna. Helsingin rautatieasemalta starttaava Sibeliuksen salat -tilausmatka kietoo vieraat kiehtovien  tarinoiden kautta kansallissäveltävämme elämään. Kokonaisvaltainen matka soveltuu erinomaisesti erikokoisille ryhmille ja vaikkapa yritysten tyhy-päiväksi, seniorien teemapäiväksi tai kelle vaan! Matkapäivä sovitaan toiveiden mukaisesti.

Sibeliuksen synnyinkoti ulkoa

SIBELIUSJUNAN AIKATAULU

Lähdemme aamujunalla Helsingistä Hämeenlinnaa. Matkan aikana vieraat kiedotaan Sibeliuksen kiehtovaan musiikkiin. Vieraita varten on varattuna oma junavaunu, jossa jaamme ajatuksia niin meno- kuin tulomatkalla.

Sibeliuksen salat -kierroksella vieraillaan Sibeliukseen liittyvissä kohteissa Hämeenlinnan keskustan tuntumassa ja kuullaan tarininoita säveltäjän elämän varrelta.  Kierros johdattaa vieraat muun muassa  Sibeliuksen puistoon, kansallissäveltäjän perhehaudalle ja viehättävään puutalokortteliin, jossa Sibeliuksen aikainen kaupunkikuva on jokaisen aistittavissa. Kierros huipentuu Sibeliuksen synnyinkotiin, jossa saadaan tutustua museoon oppaan johdolla. Kierroksen jälkeen nautitaan kevyen coctailmenun ja kuplivan lisäksi myös Sibeliuksen tuotantoa  vieraille räätälöidyn musiikkiesityksen keinoin tunnelmallisessa kansallissäveltäjämme olohuoneessa. Musiikillisen tuokion johdattelemana siirrymme bussilla takaisin rautatieasemalle, josta matka jatkuu junalla takaisin Helsinkiin. Paluumatkalla vaihdetaan ajatuksia mieleenpainuvasta päivästä.

Astu Sibeliuksen saloihin!

Kesto 4-5 tuntia.

Sibeliuksen synnyinkodin tunnelmia

Paketti sisältää junamatkat ja -ohjelman, bussimatkan Hämeenlinnassa, pääsyliput Sibelius-museoon ja musiikkituokion, coctail-menun lasillisella kuohuvaa sekä matkaisännän opaspalvelut. Matka järjestetään toivottuna ajankohtana ja mahdolliset toiveet huomioiden.

TARJOUSPYYNTÖ

Haluatko tälle matkalle yli 10 hengen porukalla? JÄTÄ TÄSTÄ TARJOUSPYYNTÖ,  niin yritys- ja ryhmämyyntimme ottaa sinuun pian yhteyttä!

Sibelius 150MetropoliaOpetus- ja kulttuuriministeriöSibelius Celebrations

Matka on osa Sibelius raiteilla -hanketta, jota tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hanke toteutetaan yhteistyössä Metropolia AMK:n kanssa. Yhteistyössä mukana ovat Sibeliuksen syntymäkaupunki-säätiö ja Verkatehdas.


Sibeliuksen salat

TILAUSMATKA

HELSINKI - HÄMEENLINNA

Kesto 4-5 tuntia
Lähtöpäivä toiveiden mukaan

 

-->