VARAUSEHDOT

- Matkalipuista: Tapahtumajunassa ei matkusteta perinteisillä VR:n junalipuilla. Jos lippu on ostettu verkkokaupasta, matkustusdokumenttina toimii verkkokaupan lipputuloste. Tätä ei esitetä konduktöörille vaan junassa mukana olevalle Tapahtumajunan matkaisännälle, jonka tunnistaa oranssista paidasta. Matkaisäntä on vastaanottamassa Tapahtumajunan matkustajia lähtöasemalla sekä radanvarsiasemilla. Tapahtumajunan liput eivät ole myynnissä VR:n järjestelmässä, joten asiakaspalvelu ja tiedustelut  tapahtuu ainoastaan Tapahtumajunan kautta. Puhelinvarauksissa (ei kaikilla matkoilla) matkatositteeksi riittää kuitti maksusuorituksesta. Junaisännällä on mukana myös nimilista, jonka mukaan varaus voidaan todentaa. Matkat toteutetaan pääasiallisesti vakiovuoroisilla junilla tietyssä / tietyissä vaunuissa, joihin junaisäntä matkustajat opastaa. Matkustajien tulee tarkastaa oikea juna Tapahtumajunan sivutolta, ei VR:n kanavilta.

- Jos asiakas ei lipun ostettua pääsekään matkalle, lipun voi luovuttaa toiselle henkilölle. Lipuilla on palautusoikeus 1 kk ennen matkaa saakka. Palautuksissa tulee olla yhteydessä tapahtumajunan kumppanuuspäällikköön. Maksetusta summasta palautetaan 90 % ja 10 % osuus pidätetään palvelumaksuna.  Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, kun matkaan on aikaa alle 1 kk.

- Mikäli matkalle osallistuneita on alle 30 henkilö, Tapahtumajunalla on oikeus perua matka. Lipun ostaneihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja matkan hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan tilille.

- Tapahtumajuna ei vastaa mahdollisista juna-aikatauluissa tapahtuvista muutoksista tai myöhästymisistä. Ilmoitetun junavuoron peruuntuessa matka järjestetään seuraavalla mahdollisella junavuorolla, järjestäjän harkinnan mukaan myös linja-autolla.